"Het boksevenement voor nationale en internationale senioren boksers"

14 september 2019

Terug

Samenwerking met No Limits voor clinic

Rotterdamse Sporticonen voegt in samenwerking met Antoine Schutte een achtste sport toe aan de lijst waarop kinderen met een beperking op een evenement van de stichting de mogelijkheid te bieden om samen met andere kind met of zonder lidmaatschap van een vereniging te genieten van een tak van sport. 

Schutte is eigenaar van No Limits in Nieuwerkerk aan den IJssel een sportschool die speciaal is ingericht voor kinderen en volwassenen met een beperking. Zo is er bijvoorbeeld een rolstoellift die het mogelijk maakt om met een rolstoel in de ring te komen en zo toch het ultieme boksgevoel te beleven. Rotterdams Sporticoon Jolanda Paardekam nam onlangs de proef op de som en pakte bij Schutte letterlijk de handschoen op. Na de proefles bij No Limits was de Paralympisch kampioene tafeltennis zo enthousiast dat daaruit direct het idee ontstond voor een clinic voor kinderen met een beperking op de Junior Bep van Klaveren op zondag 16 september in de Maassilo.

Schutte krijgt daar in de les voor kinderen met een beperking steun van niemand minder dan Arnold Vanderlyde. De drievoudig winnaar van Olympisch brons verzorgt daar van 12.00 uur tot en met een 13.30 uur ook een gratis clinic in samenwerking met Rotterdam Sportsupport en boksvereniging Crooswijk voor kinderen tot en met twaalf jaar die kennis willen maken met de sport. Aanmelden voor het evenement en vervolgens gratis toegang tot de Junior Bep van Klaveren in de Maassilo kan via www.bepvanklaverenmemorial.nl