"Het boksevenement voor nationale en internationale senioren boksers"

17 september 2018

Terug

Nieuwe helden en iconen op 24-ste Memorial

In het Rotterdamse etablissement Las Palmas van Herman den Blijker werd door de founders van de stichting: Wim van Aalst, Peter Goedvolk, Ard Jan Kooren en Pim Bloland aangevuld met Elzelien van Doorn-Kooren, voorzitter Ed van Leeuwen en producent Ardie den Hoed gesproken over de drie evenementen (Deborah Gravenstijn Classic, Coen Moulijn Memorial Cup en ...Stefan de Vrij Cup) die tot op heden werden georganiseerd en de negen evenementen die dit jaar nog gaan komen.

Er werd vooral veel gelachen en plezier gemaakt over de vliegende start van Rotterdamse Sporticonen binnen en buiten de lijnen. Onder het genot van een lunch werd gesproken over de te verwerven ANBI-status en de nieuwe partners. Maar ook drie te benoemen iconen en de uitbreiding van het Comite van Helden. Dit zijn mensen die zich in de Maasstad verdienstelijk hebben gemaakt zonder zelf een Nederlandse, Europese, wereld- of Olympische titel te hebben veroverd. Maar als bestuurslid, trainer of op een andere manier wel aan de basis hebben gestaan van Rotterdams succes in hun tak van sport.

De nieuwe iconen en leden van het Comite van Helden van Rotterdamse Sporticonen zullen op de 24-ste Bep van Klaveren Memorial op maandag 18 september in de Maassilo in Rotterdam bekend worden gemaakt.