"Het boksevenement voor nationale en internationale senioren boksers"

18 september 2017

Nieuws item tumbnail

Nieuwe helden en iconen op 24-ste Memorial

ROTTERDAM - Het bestuur van Rotterdamse Sporticonen is naast het Bep van Klaveren-ontbijt voor de tweede keer dit jaar bijeen gekomen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Ard Jan Kooren nieuw bestuurslid Rotterdamse Sporticonen

Ard Jan Kooren is tijdens het traditionele Bep van Klaveren Memorial ontbijt bij Van der Valk hotel Ridderkerk gepresenteerd als het vijfde bestuurslid van Rotterdamse Sporticonen. De ceo van Kotug International completeert het kwartet Wim van Aalst, Peter Goedvolk, Pim Blokland en voorzitter Ed van Leeuwen. 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Bep van Klaveren Memorial ontbijt rekent op recordaantal bezoekers

Het traditionele Bep van Klaveren Memorial ontbijt onder de paraplu van Rotterdamse Sporticonen kan op donderdag 18 mei in het thuishotel van de stichting, Van der Valk hotel Ridderkerk, rekenen op een recordaantal van 140 bezoekers.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Rotterdamse Sporticonen verruimt blik op de toekomst

Een projectgroep van de opleiding Sportmarketing en management van de Hogeschool Rotterdam onderzoekt momenteel de toekomst Junior Bep van Klaveren en Bep van Klaveren Memorial. Rotterdamse Sporticonen verruimt daarmee haar blik op de toekomst.

 

Hoe kijken HBO-studenten met hun mentor aan tegen beide evenementen ter nagedachte aan de Olympisch kampioen van 1928? Hoe beleven ze de nationale feestdag van Crooswijk en wat zouden ze veranderen, vernieuwen of verbeteren? Een open blik van Rotterdamse Sporticonen in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam. Op naar Bep van Klaveren Memorial 2.2 met Robin Wapperom (projectmedewerker), Kylian Verwey (HR-manager), Jaimy van Zundert (projectmanager), Fred van Wieringen (Commissaris), Mitchell riet (Accountmanager) & Thom Verhoeven (Controller).

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Joka Sport partner Rotterdamse Sporticonen

ROTTERDAM – Joka Sport  treedt toe tot snel groeiende groep van partners van Rotterdamse Sporticonen.

 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Sparta eert Rotterdamse Sporticonen-partner Jack Doejaren

ROTTERDAM - Sparta heeft Jack Doejaren van glazenwasserij Dozo, partner van Rotterdamse Sporticonen, geëerd vanwege zijn 50-jarige lidmaatschap bij de club uit Spangen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Rotterdamse Sporticonen vergadert bij Old Dutch

ROTTERDAM - Het bestuur van Rotterdamse Sporticonen vergadert bij Old Dutch in Rotterdam. 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Nog steeds geen eerbetoon aan Johan Cruijff, wel aan Bep van Klaveren

ROTTERDAM - Een jaar na zijn dood is er nog altijd geen passend eerbetoon voor Johan Cruijff. Gelukkig wordt Bep van Klaveren voor de 24-ste keer geëerd met de Bep van Klaveren Memorial. 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

24-ste Bep van Klaveren Memorial ook in Maassilo

ROTTERDAM - Het is definitief: de 24-ste editie van de Bep van Klaveren Memorial wordt officeel in de Rotterdamse Maassilo gehouden. 

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Bep van Klaveren Memorial krijgt tien broertjes en zusjes

ROTTERDAM - De Bep van Klaveren Memorial is vanaf 2017 niet langer het enige sportevenement dat de naam draagt van een grote Rotterdamse sporter. Als het aan de Stichting Rotterdamse Sporticonen ligt komen er minstens tien toernooien bij die zijn gekoppeld aan een bekend sporter uit de Maasstad.

 

Lees verder