"Het boksevenement voor nationale en internationale senioren boksers"

14 september 2019

Nieuws item tumbnail

Samenwerking Joka Sport verlengd

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft de samenwerking met Joka Sport verlengd. Het in Barendrecht gevestigde bedrijf zal in het kader van de samenwerking wederom zorgen voor de ring op de 26-ste Bep van Klaveren Memorial op zaterdag 14 september n de Maassilo in Rotterdam.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Samenwerking met Boxing'82

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen gaat een samenwerking aan met de Rotterdamse boksvereniging Boxing’82 voor de 26-ste Bep van Klaveren Memorial op zaterdag 14 september in de Maassilo in Rotterdam. Het oudste levende eerbetoon van de stichting met ANBI-status  van Goed Doel aan de Olympisch lampioen van Amsterdam 1928 is na een kwart eeuw voor het eerste alleen een jeugdevenement.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Aad Veerman 80 jaar

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen feliciteert Aad Veerman. Het lid van het Comité van Helden van de stichting met ANBI-status, blaast vandaag tachtig kaarsjes uit op zijn verjaardagstaart. De geboren Rotterdammer is de grondlegger van de Bep van Klaveren Memorial , maar ook de man achter het standbeeld van de bokser dat voor verzorgingshuis Hoppesteyn staat, op de grens van de wijken Kralingen en Crooswijk. Veerman bracht een jaar na de dood van Van Klaveren ook het boek ‘Hollands Greatest’ zelf uit.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Memorial-prijs voor Van Eersel

ROTTERDAM - Kommer van Eersel heeft de Bep van Klaveren Memorial-prijs 2018 ontvangen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Vanderlyde stimuleert Betist

ROTTERDAM - Josefien Betist is door Arnold Vanderlyde tijdens de 25-ste Bep van klaveren Memorial bekroond met de stimuleringsprijs met zijn naam.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Samenwerking met No Limits voor clinic

Rotterdamse Sporticonen voegt in samenwerking met Antoine Schutte een achtste sport toe aan de lijst waarop kinderen met een beperking op een evenement van de stichting de mogelijkheid te bieden om samen met andere kind met of zonder lidmaatschap van een vereniging te genieten van een tak van sport.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Bijko verlengt als partner

ROTTERDAM - Bijko heeft de samenwerking met Rotterdamse Sporticonen verlengd.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Speciale jubileumlijn

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft tijdens het traditionele ontbijt van de stichting in haar thuishotel Van der Valk Ridderkerk. ter gelegenheid van de 25-ste Bep van Klaveren Memorial een speciale jubileum kledinglijn gelanceerd.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Clinic voor Junior Bep

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen gaat de vijfde Junior Bep van Klaveren op zondag 16 september in de Maassilo in Rotterdam als podium gebruiken om jongens en meisjes van acht tot en met twaalf jaar kennis te laten maken met boksen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Boksen centraal op 4 mei

ROTTERDAM - Op 4 mei is bij het Olympisch Stadion de jaarlijkse Nationale Sportherdenking. Het thema dit jaar is het boksen in oorlogstijd. Er is zowel een inhoudelijk programma als een ceremonie bij het beeld van Prometheus, het oorlogsmonument bij het Olympisch Stadion.

Lees verder